De waarheid over koolhydraatarme diëten



Koolhydraatarme diëten zijn zeer effectief in het bereiken van gewichtsverlies wanneer gevolgd. Maar het sleutelwoord is dat zij moeten worden opgevolgd. Echter, er zijn controverses over hun “gezondheid”. Zeker, mensen krijgen in deze diëten om gewicht te verliezen. Maar wat elke persoon krijgen in dit is niet alleen het aspect van het verliezen van gewicht, maar ook zoals altijd, het houden van het gewicht af. Maar het gaat verder dan dat. Het gaat ook om gezond zijn en blijven en functioneel in welke elke dag doen wij ook. Een slanke persoon is zeker niet aantrekkelijk als hij of zij is zwak door gebrek aan voedingsstoffen en energie als gevolg van deze koolhydraatarme diëten.
Het lichaam gebruikt koolhydraten eerst als energiebron. Als er meer koolhydraten in genomen, het lichaam slaat het teveel als vet. Als er minder koolhydraten genomen is, wordt het lichaam gedwongen om het opgeslagen vet te gebruiken voor zijn energiebehoefte. Het principe van deze low carb dieet is om te nemen in de voeding met weinig koolhydraten zodat het lichaam wordt gedwongen om zijn opgeslagen vet te gebruiken.

Door drastisch koolhydraten tot een kleine fractie van een persoon het dieet verminderen, het lichaam gaat in “ketose”. Het lichaam verbrandt zijn eigen vet om te zetten in energie Een persoon in ketose is het verkrijgen van energie uit ketonen. Ketonen weinig koolstof fragmenten die ontstaan ​​door de afbraak van opgeslagen vet. Men voelt zich minder honger wanneer zijn of haar lichaam in ketose. Het eindresultaat is dat hij of zij waarschijnlijk minder te eten, zelfs als toegestaan ​​om dit te doen. In feite wordt het lichaam omgevormd van een koolhydraat brandende machine in een vetverbrandende on, waardoor het vet primaire energiebron. Dit brengt ons tot de meest fundamentele feit van een dieet: hoe minder vet je hebt, hoe lichter je weegt. Het eindresultaat is het gewenste gewichtsverlies.
Er zijn diëten zoals Atkins die lijken te zijn een droom die uitkomt. Het komt voort uit het ontwerp dat een persoon zoveel kon eten als hij of zij wil van een grote verscheidenheid van voedsel dat andere diëten weg te sturen uit. Steaks, vlees, krab, eieren, allerlei eiwit gebaseerde levensmiddelen worden toegelaten omdat het lichaam koolhydraten eerste en geen eiwitten of vetten verbrandt. In principe volgt dezelfde lage carb principe reducerende koolhydraten en dwingt het lichaam om vet aan gewichtsverlies gebruiken.
Maar deskundigen zijn bezorgd over de lange veiligheid van het dieet termijn. Door de hedendaagse medische normen, het risico op hart-en vaatziekten, beroertes, kanker, lever- en nierproblemen zijn zeer extreem hoog. Deze risico's zijn gewezen herhaald door een aantal van de gezondheid onderzoeken op vetrijke diëten.
Andere low carb diëten reiniging in de natuur, zoals de detox dieet. Het helpt bij de gezondheid herbeoordeling van iemands levensstijl, voedingspatroon en de focus op levensmiddelen. Hier wordt men meer bewust van je voedselinname. Echter, er zijn mensen, zoals diabetici, mensen met een lage bloedsuikerspiegel of eetstoornissen duidelijke ervan te blijven. Ze zullen zich meer in de problemen dan ze al zijn.
Low Carb dieet dienen hun doel. Maar er is geen alternatief voor de traditionele, beproefde gezonde levensstijl van een evenwicht voeding van de basisvoedsel groepen in het voedingsdeskundigen piramide beschikking in samenhang met de juiste oefening. Er moet echter een persoon nog wel doorgaan met deze diëten om welke reden dan ook, moet hij of zij worden uitgerust met kennis van niet alleen de voordelen maar vooral de risico's. Iedereen wil dat slanke, gezonde uitstraling. Maar iedereen moet ook gaan voor de gezondheid op een duurzame manier.